Blommor är budbärarare av känslor! Med en enda blomma kan Du säga mer än tusen ord! Vi på Blommor & Design hjälper Dig gärna att finna de rätta blommorna för varje speciellt tillfälle. Blommor & Design butik på Väla Centrum erbjuder ett högklassigt sortiment av snittblommor och blomsterbinderier.

Butiken Buketter och arrangemang
Hos oss hittar Du alltid färdiga buketter och arrangemang i olika stilar och prisklasser. Vi gör alltid något extra och personligt av din blomsteruppvaktning! Vi hjälper Dig även med kransar, sorg-buketter och kistdekorationer till begrav-ningen, brudbuketter, blommande och gröna krukväxter, ytterkrukor och andra tillbehör.

Bröllop
Romantiskt eller trendigt? Vi skapar brudbuketter till alla slags brudar! Även bordsarrangemang, hårsmycken och näbbbuketter.

Butiken Krukväxter och tillbehör
I butiken hittar du såväl gamla bekanta som nya, spännande krukväxter, matchande krukor och tillbehör i färg och form som sämmer med aktuella inred-ningstrender.

Bud och blomsterförmedling via Euroflorist
Vi levererar själv över hela nordvästra Skåne och förmedlar blommor till övriga landet och över hela världen.

Företagsservice och veckobuketter
Hos oss kan Du abonnera på fräscha snittblommor eller blommande växter till receptionen, direktionen eller liknande där en välkomnande och representativ miljö är viktig.

Vi hjälper Dig också med förslag och idéer på blommor till olika tillfällen; till exempel för att välkomna nyanställda, avtackningar och andra uppvaktningar. Vi hittar lösningar som gör det enkelt och bekvämt för Dig och Ditt företag.
Kontakta oss för förslag!

Besöksadress och öppettider
Väla Centrum, ingång 3, Ödåkra/Helsingborg
Telefon: 042 - 20 26 56
Fax: 042 - 29 06 77

Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag-Söndag 10-18